Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Vrt Nieuws Vandaag

Beringen geschokt: WEB Silo volledig vernield door brand

Zware brand legt recyclagebedrijf in de as

Politie zet waterkanon in tegen Griekse supporters

Beringen werd donderdagavond opgeschrikt door een zware brand bij recyclagebedrijf Ecoo. De WEB Silo, een iconisch gebouw in de stad, werd volledig verwoest door de vlammen. De brandweer kreeg het vuur pas na uren onder controle.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Er vielen geen gewonden, maar de schade is aanzienlijk. Het bedrijf is volledig verwoest en de productie ligt voorlopig stil.

Onstuimig herfstweer op komst

Het Vlaams Meteorologisch Instituut (KMI) waarschuwt voor onstuimig herfstweer de komende dagen. Er wordt veel wind en regen verwacht, en mogelijk zelfs lichte nachtvorst. Het KMI raadt aan om voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals het vastzetten van losse voorwerpen en het controleren van daken en schoorstenen.

VRT NWS Journaal 19u

VRT NWS Journaal 19u brengt je het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. In de uitzending van donderdagavond besteedde het journaal onder meer aandacht aan de brand in Beringen, het onstuimige herfstweer en de inzet van het waterkanon tegen Griekse supporters.

Je kan alle afleveringen van het VRT NWS Journaal tot 30 dagen terug gratis herbekijken op VRT MAX.


Comments